Galatasaray 31 milyon euroluk forvete imzayı attırdı!

Galatasaray'ın yeni transfer hamlesi! Süper Lig'de şampiyonluk hedefine odaklanan sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı golcü Carlos Vinicius'u kadrosuna kattı. Detaylar için haberimize göz atın. Transfer ücreti ve oyuncunun kariyer istatistikleriyle ilgili bilgiler haberimizde!

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu hedefleyerek transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, önceki golcüsü Bakambu'yu 5 milyon euro karşılığında Real Betis'e satarken, yeni hedefini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Galatasaray, İngiliz ekibi Fulham'dan Brezilyalı golcü Carlos Vinicius'u kiralık olarak transfer etti.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un raporu doğrultusunda gerçekleşen transferde, 31 milyon euro bonservis bedeli ödenen Bakambu'nun yerine geçici olarak kadroya dahil edilen Vinicius'un 2023-2024 sezonu için geçici transfer ücreti 600 bin avro olarak belirlendi. Ayrıca, futbolcuya aynı sezon için net 600 bin avro sezonluk ücret ödeneceği açıklandı.

Carlos Vinicius'un güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak belirlenirken, 28 yaşındaki tecrübeli golcü bu sezon Fulham formasıyla 16 maçta görev alarak takımına 3 gol kazandırdı. Toplamda 232 maçta 85 gol ve 35 asist kaydeden Sambacı futbolcu, Galatasaray'a olan transferiyle sarı-kırmızılı hücum hattına önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi