Galatasaray 42 milyon euroluk anlaşma!!: Aslan'a dünya yıldızı geliyor!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. İşte konu hakkındaki detaylar haberin devamında sizlerle...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 42 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

GALATASARAY'DAN BOMBA GELİŞME!

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon sonunda kadrosunu güçlendirmek için şimdiden düğmeye bastı. Sezon başından bu yana hücum oyuncularından beklenen katkıyı alamayan sarı-kırmızılı ekip, İngiltere seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Galatasaray, A Spor'un haberine göre; Aslan, İngiliz devi Manchester United forması giyen Christian Eriksen'i gözüne kestirdi.

Sarı-kırmızılı ekibin, Haziran 2025'e dek İngiliz deviyle sözleşmesi bulunan Danimarkalı yıldızı kadrosuna kattığı için kolları sıvadığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 20 karşılaşmada görev alarak 1 gol 2 asiste imza attı. Danimarkalı yıldız için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

32 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu, futbol yaşamı süresince toplamda 613 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 118 gol 174 asiste imza attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı