Galatasaray, 6 maçta gol veya asist yapamayan sağ bek için görüşmelere başladı!

Galatasaray ve Beşiktaş, gelecek sezon için kadrolarını güçlendirmek adına erken bir hamle yaparak Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki sağ bek için transfer girişimlerine başlamış bulundu.

Beşiktaş ve Galatasaray, zorlu bir sezon geçirdi ve şampiyonluk için hazırlıklara erken başladı. İki ezeli rakip, yeni sezonda zirve mücadelesi için transfer çalışmalarına hız verdi. Bu bağlamda, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

SOARES'İN SEZON SONUNDA SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Sabah gazetesinin aktardığı habere göre, İtalyan basını, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sezon başında gündeme gelen Portekizli sağ bek Cedric Soares'i istediklerini yazdı. Tuttomercatoweb'de yer alan haberde ise, sezon sonunda Premier Lig ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan deneyimli futbolcunun takımdan ayrılacağı açıklandı.

BU SEZON PREMİER LİG'DE SADECE 3 MAÇTA OYNADI

Haberde ayrıca, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra İspanya, Fransa ve İngiltere'den de Cedric Soares'e ilginin olduğu belirtildi. Bu sezon Arsenal formasıyla 6 maçta sahaya çıkan Portekizli sağ bek, toplamda 193 dakika süre aldı. Ancak gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Sporting Lizbon alt yapısında yetişen Cedric Soares, kariyeri boyunca Southampton, İnter, Arsenal ve Fulham gibi kulüplerde forma giydi. Güncel transfer piyasası değeri ise 2 milyon euro olarak belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı