Galatasaray-Alanyaspor karşılaşmasının yabancı VAR'ı belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç, büyük bir heyecanla bekleniyor. Maçta yabancı hakem ve VAR'ların görev alacak olması, futbolseverler arasında tartışmalara neden olmuştu.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor ile Galatasaray arasında kıyasıya bir mücadele gerçekleşecek. Maç, Alanya Oba Stadyumu'nda bugün saat 20.00'de başlayacak ve futbol severler heyecanla beklenen bu karşılaşmayı izlemek için hazırlıklarını tamamlıyorlar.

Karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın olacak ve yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ile Hakan Yemişken yapacaklar. Dördüncü hakemlik görevini ise Çağdaş Altay üstlenecek ve maçın hakem kadrosu bu şekilde tamamlanmış olacak.

Mücadelenin VAR hakemi ise Portekizli Fabio Melo olarak belirlendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 32. haftasında üç maçta yabancı hakemlerin görev alacağını duyurmuştu. Ankaragücü - Gaziantep, FK Fatih Karagümrük - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Galatasaray maçlarında yabancı VAR'ların görev alacağı açıklanmıştı.

Bu karar, Türk futbolunda nadir görülen bir uygulama olup, tartışmalara da yol açmıştı. Ancak, TFF'nin bu tercihiyle ilgili detaylı bir açıklama yapılmamıştı. Özellikle son haftalara girilirken ligdeki rekabetin tırmanmasıyla, hakem kararlarının önemi de daha da artıyor.

Alanyaspor - Galatasaray maçı, her iki takımın da ligdeki konumları ve gelecekleri açısından büyük bir öneme sahip. İki takım da galibiyet için sahaya çıkacak ve bu mücadele ligde üst sıraları hedefleyen takımlar için kritik bir adım olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist
Derbinin hakemi olarak atanan isim belli oldu! Büyük maçı bu hakem yönetecek