Galatasaray - Antalyaspor maçının VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam oynanacak Galatasaray-Antalyaspor müsabakanın Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Özgür Yankaya oldu. Karşılaşmada Abdulkadir Bitigen düdük çalarken, yardımcılıkları Mustafa Savranlar ve Anıl Usta üstlenecek, dördüncü hakem ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında heyecan dorukta; bu akşamın kritik müsabakasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Maçın hakem kadrosu belli oldu: Abdulkadir Bitigen düdük çalarken, yardımcılıkları Mustafa Savranlar ve Anıl Usta üstlenecek, dördüncü hakem ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Önemli müsabakada Video Yardımcı Hakem (VAR) pozisyonunda ise Özgür Yankaya görev alacak. AVAR'da ise Onur Özütoprak ve Hakan Yemişken yer alacak. Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanacak maç, ligdeki sıralamaları da etkileyebilecek nitelikte.

Özgür Yankaya, VAR koltuğunda adeta maçın kaderini belirleyecek isim olacak; teknolojinin ve hakemlerin işbirliğiyle kritik anları değerlendirecek. Bu sezonun önemli mücadelelerinden biri olarak gösterilen Galatasaray-Antalyaspor maçında, VAR'ın da katkısıyla adil bir karar süreci bekleniyor.

Galatasaray'ın zorlu maçında hakem ekibinin dikkatli ve adil bir yönetim sergilemesi beklenirken, VAR'ın doğru kararlar verme sürecindeki rolü büyük önem taşıyor. Futbolseverler, heyecanla bekledikleri müsabakada hakemlerin ve VAR'ın performansını yakından takip edecek. Bu mücadele, ligdeki sıralama mücadelesi bakımından da büyük önem arz ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Kayserispor'u Ağırlıyor: Moralli Derbi Öncesi Son Hazırlıklar
Beşiktaş'ın Ernest Muci İçin Transfer Hareketliliği: Aston Villa'nın Teklifi Reddedildi
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimi Heyecanı: Ali Koç ve Sadettin Saran Görüşmesi
Harry Kane'in Bayern Macerası: Kupa Hasreti Devam Ediyor
Galatasaray, Parlayan Yıldız Oğuz Aydın'ı Transfer Etmeye Hazırlanıyor!