Galatasaray, Avrupa Ligi'nde RFS ile karşılaşıyor: Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde RFS ile deplasmanda karşılaşacak. Muslera, Osimhen ve Ziyech gibi önemli eksiklerle sahaya çıkacak olan sarı kırmızılılar, galibiyet hedefliyor. Maç saat 19.45'te TRT 1’den şifresiz yayınlanacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında kendi sahasında PAOK'u mağlup eden sarı kırmızılı ekip, RFS maçından da galibiyetle ayrılarak grup aşamasında avantajını sürdürmek istiyor. Karşılaşmayı Slovak hakem Filip Glova yönetecek.

Galatasaray'da önemli eksikler bulunuyor. Kart cezalısı kaleci Muslera'nın yanı sıra sakatlıkları devam eden Osimhen ve Ziyech bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Avrupa kadrosunda yer almayan Sallai de takımını yalnız bırakacak. Muslera’nın yokluğunda kaleyi, PAOK maçında olduğu gibi Günay Güvenç koruyacak. Teknik direktör Okan Buruk, savunma ve orta sahada değişiklik yapmayı düşünmezken, hücum hattında Icardi ve arkasında Mertens ile gol arayacak.

TAKIMLARIN SAHAYA ÇIKMASI BEKLENEN 11'LERİ İSE ŞU ŞEKİLDE:

RFS: Ondoa; Savalnieks, Prenga, Balodis, Lipuscek, Odisharia; Markhiyev, Panic, Zelenkovs; Ikaunieks, Kouadio.

Galatasaray: Günay, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Gabriel Sara, Torreira, Barış Alper, Dries Mertens, Yunus Akgün, Mauro Icardi.

RFS-Galatasaray maçı bu akşam saat 19.45’te başlayacak ve TRT 1’den şifresiz olarak yayınlanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.