Galatasaray, Avrupa'da oynadığı son 37 maçta 23 kez mağlup oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına 2-1 yenilerek elendi. Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı son 37 maçta 4 galibiyet alabildi.

Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı son 37 maçta 4 galibiyet alabildi. Sarı-kırmızılı takım, 2013-2014 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında İtalyan ekibi Juventus'u 1-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdığı karşılaşmanın ardından Avrupa arenasında 37 kez sahneye çıktı.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynadığı söz konusu maçların sadece 4'ünü kazanabilen Galatasaray; 23 kez mağlup oldu, 10 defa da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu müsabakalarda rakip fileleri 29 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 73 gole engel olamadı.

Galatasaray, bu süreçte Avrupa Ligi elemelerinde Neftçi Bakü (Azerbaycan) ile Hajduk Split'i (Hırvatistan), Şampiyonlar Ligi'nde ise Lokomotiv Moskova (Rusya) ve Benfica'yı (Portekiz) mağlup edebildi. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında son galibiyetini geçen sezon Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Hajduk Split (2-0) karşısında elde etmişti.

(NTV Spor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı
Beşiktaş, 179 milyon euro değerinde muhteşem bir yıldız transferi yapıyor!
Beşiktaş'tan bomba transfer: 37 milyon euroluk süper yıldız için hazırlıklar başladı!