Galatasaray - Bandırmaspor karşılaşmasının VAR’ı belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda bugün Galatasaray ile Bandırmaspor arasında yapılacak mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görevlendirilen isim Özgür Yankaya oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda bugün Galatasaray ile Bandırmaspor arasında yapılacak mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görevlendirilen isim Özgür Yankaya oldu. Bu kritik karşılaşma, Türk futbolseverlerin merakla beklediği bir maç olarak dikkat çekiyor.

Müsabaka, saat 20.45'te başlayacak ve İstanbul'daki RAMS Park'ta oynanacak. Hakem Muhammet Ali Metoğlu'nun düdük çalacağı müsabakada, yardımcı hakemlik görevlerini Mehmet Salih Mazlum ile Murat Ergin Gözütok üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Türkmen olacak. VAR koltuğunda ise deneyimli hakem Özgür Yankaya yer alacak. Yankaya'nın AVAR'ı ise Çağdaş Altay olacak. Bu kadroda yer alan hakemler, maçın adil bir şekilde yönetilmesi ve kararların doğru verilmesi için büyük bir sorumluluk üstlenecekler.

Özellikle VAR sisteminin kullanılacağı müsabakalarda, hakemlerin kararları daha fazla önem taşıyor ve futbolun adaletini sağlamak adına titizlikle çalışmaları bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sinan Engin Galatasaray Fenerbahçe derbisinin sonucunu açıkladı!
Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!