Galatasaray, Bandırmaspor maçına hazır

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Galatasaray ve Bandırmaspor yarın karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın Bandırmaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, dinamik ısınma ve taktik çalışmalarla geçti.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI VE HAKİM ZİYECH'İN SON DURUMU

Öte yandan, sol alt arka adale grubunda yaşadığı sorun nedeniyle tedavi gören Abdülkerim Bardakcı'nın saha çalışmalarına başladığı belirtildi. Faslı oyuncu Hakim Ziyech'in ise Afrika Kupası'nda Zambiya ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık sonrasında yapılan tetkiklerde ayak bileği distorsiyonu, iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ile kemik ödemi tespit edildi. Ziyech'in tedavisine başlandığı ifade edildi. Galatasaray, bu zorlu mücadelede avantaj elde etmeyi hedefliyor ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı bir yol izlemek için sahaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Gökhan Karagöl: “Bir maç bu kadar katledilemez” dedi ve tepki gösterdi!
Erman Toroğlu Fenerbahçe'yi sert bir şekilde uyardı!
İsmail Kartal maç hakkında konuştu! Kayserispor maçını değerlendirdi!
Galibiyet golü Berkan Kutlu’dan geldi!
Fenerbahçe, Kayserispor'u karşısına alacak!