Galatasaray Barış Alper için sakatlık açıklamasında bulundu

Galatasaray Futbol A Takım Doktoru Yener İnce, milli takımda sakatlanan Barış Alper Yılmaz’ın sağlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunmuş oldu.

Galatasaray Futbol A Takım Doktoru Yener İnce, milli takımda sakatlanan Barış Alper Yılmaz’ın sağlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İnce, oyuncunun ciddi bir sakatlığı olmadığını belirterek, "Barış Alper'in durumu anormal değil, ancak tedavi sürecine başladık. Hedefimiz, onu en kısa sürede sahalara döndürmek. Şu an için kesin bir tarih vermek zor, ama Antalyaspor maçına yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz," dedi.

Bu arada, Galatasaray Antalyaspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürürken, sakatlıkları nedeniyle Kerem Demirbay ve Michy Batshuayi antrenmana katılmadı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk kısmı basına açık olarak yapıldı. Antrenmanda, Barış Alper Yılmaz’ın yanı sıra sağlık gerekçesiyle tedbir amaçlı dinlendirilen Kerem Demirbay ve Michy Batshuayi ile milli takımlardan geç dönen futbolcular yer almadı. Kerem Demirbay ve Batshuayi’nin perşembe günü takımla antrenmanlara yeniden katılacakları açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.