Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Çarpıcı Fenerbahçe Açıklamaları!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kadıköy'de oynanan derbi mücadelesinin ardından yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe'ye karşı üstünlüklerinin sürdüğünü ve maçı evinde izlediğini ifade etti.

Habertürk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe derbisi hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. Galatasaray’ın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan bu mücadele, futbolseverler arasında geniş yankı uyandırırken, Özbek, derbilerin her zaman özel olduğunu belirtti.

"Salı'dan Cumartesi'ye kadar Fenerbahçe maçının heyecanı ülkeyi sarmış vaziyette" diyen Özbek, bu süreçte birçok işin yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Özbek, "10 gol atmışız, 2 gol yemişiz. Gerçekten maçla ilgili hiçbir endişemiz yoktu. Hatta maça gitmedim. Evde yatarak izledim, o kadar rahattım ki" ifadelerini kullandı.

RAHAT BİR DERBİ DENEYİMİ

Son dönemde Fenerbahçe’ye karşı kurulan üstünlüğün altını çizen Özbek, "Bizim için rahat bir maçtı. Okan hoca da takımı çok iyi hazırladı. Galatasaray artık Fenerbahçe derbilerinde alışkanlık haline getirdi" şeklinde konuştu. Özbek, hem deplasmanda hem de genel olarak Fenerbahçe’ye karşı üstünlük sağladıklarını vurguladı. Bu durum, taraftarlar arasında büyük bir memnuniyet yaratırken, Özbek’in kendine güveni de dikkat çekti.

GALATASARAY'IN HEDEFİ BELLİ

Özbek, Fenerbahçe ile olan rekabette elde edilen başarının Galatasaray’ın hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olduğunu belirtti. Başkan Özbek, "Gergin bir ortamda gerginlik yaşamadan güzel bir derbi geçirdik" diyerek, takımlarının bu süreçteki performansını övdü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.