Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ekim ayı Olağan Toplantısı'nda kulübün 119. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, 2023-2024 sezonunda 2,026 sporcuyla toplam 94 kupa ve 424 madalya kazandıklarını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2023-2024 sezonunda tüm branşlarda 2,026 sporcuyla mücadele ettiklerini ve toplamda 94 kupa ile 424 madalya kazandıklarını duyurdu. Bu açıklama, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Galatasaray Divan Kurulu Ekim ayı Olağan Toplantısı'nda yapıldı.

Özbek, toplantıda kulübün 119. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, "Kurucumuz Ali Sami Yen ve arkadaşlarının belirlediği hedefler doğrultusunda Galatasaray'ı daha iyi günlere taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kuruluş törenimizde kupalarımızı sergiledik ve başarılarımızla gurur duyduk," dedi. 

Ayrıca, yüzme, yelken, su topu, kürek, atletizm, judo, e-spor, briç, satranç, voleybol, basketbol ve futbol branşları hakkında bilgiler verdi. 

Dursun Özbek, erkek futbol takımının Trendyol Süper Lig’deki iki sezonunu şampiyon olarak tamamladığını hatırlatarak, "Geçtiğimiz sezon, belki de uzun süre tekrarı olmayacak bir puan rekoru ile şampiyon olduk. Süper Kupa’yı da müzemize kazandırdık. Bu sezon hedefimiz, Avrupa’da özlediğimiz başarılara ulaşmak ve Türkiye’de 25. şampiyonluğu kazanarak formamıza gerçek 5. yıldızı takmak. Okan hocamız ve tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Hiç kimse merak etmesin, mayıslar bizimdir ve yine bizim olacak," şeklinde konuştu.

Özbek, Galatasaray’ın mücadele ettiği her branşta en iyisi için çaba göstereceklerini vurgulayarak, "Sizin desteğinizle çok daha büyük başarıların yakında geleceğine inanıyorum. Bizi durdurmaya çalışan rakiplerimiz olduğunu biliyorum. Ne olursa olsun aynı hedefle çalışmaya ve size verdiğimiz sözleri tutmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü yapılacak mali genel kurulumuza tüm üyelerimizin katılımını bekliyorum," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.