Galatasaray bombayı patlattı! Cumartesi günü özel uçakla geliyor!

Son dakika! Galatasaray kulübü bombayı patlatmış oldu! Yeni sezonda yeni bomba.. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve şampiyonluk sayısını 25'e yükseltmeyi hedefleyen Galatasaray, bombayı patlattı.

Yaz transfer döneminin başından itibaren kadrosuna yalnızca Belçikalı forvet Batshuayi'yi katan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, darbeyi indirdi. Sarı-kırmızılı ekip sağ bek transferinde sona yaklaştı.

Yeni sezonda Okan Buruk liderliğinde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray patlama yaptı. Fransız stoper Sacha Boey'e veda ettiği günden bu yana sağ bek arayışında olan sarı-kırmızılı ekip, Fransa'da yeni stoperini buldu.

Sarı-kırmızılı kulübün, Fransız kulübü Rennes'te forma giyen Guela Doue ile sözleşme imzaladığı biliniyor. Galatasaray'ın da Rennes'le transfer için görüştüğü öğrenildi.

Aslan'ın Fildişili oyuncuya yıllık 1.3 milyon euro garanti ücret ödeyeceği, Fransız ekibinin ise bonuslar hariç 6 milyon euro ödeyeceği ortaya çıktı.
Şu anki piyasa değeri 7 milyon euro olan 21 yaşındaki sağ bek, geçtiğimiz sezon Rennes formasıyla 35 maça çıktı ve takımına 4 asist yaptı. Genç savunmacının cumartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.