Galatasaray, Borussia Dortmund’un Efsanesi Marco Reus’u Transfer Listesine Aldı

Galatasaray, transfer tahtasını Michy Batshuayi ile açtı. Şimdi ise Borussia Dortmund’un efsanesi Marco Reus’u gündemine aldı. Bild’e göre, Galatasaray, Reus’a 1+1 yıllık 3 milyon euro’luk teklif yaptı. Trabzonspor ve Arap kulüpleri de Reus’u istiyor.

Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Michy Batshuayi’yi kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, ikinci transferinde Borussia Dortmund’un efsane ismi Marco Reus’a teklif yaptı. Bild’de yer alan habere göre, Galatasaray, Reus’a 1+1 yıllık 3 milyon euro’luk bir kontrat önerdi. Trabzonspor ve Arap kulüpleri de Reus için devrede.

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer tahtasını Michy Batshuayi ile açtı. Sağ bek ve merkez orta saha arayışına devam eden Sarı-Kırmızılı kulüp, ikinci transferini yapmak üzere harekete geçti.

Galatasaray, Borussia Dortmund’da 12 yıl geçiren Marco Reus’u gündemine aldı. Bild’de yer alan habere göre, Galatasaray, Dries Mertens ile benzer özelliklere sahip olan, 10 numara ve sol açık mevkilerinde oynayabilen Reus’a 3 milyon euro’dan 1+1 yıllık kontrat teklif etti.

TRABZONSPOR VE ARAP KULÜPLERİNDEN REKABET

Haberde, 35 yaşındaki Marco Reus için Trabzonspor ve Arap kulüplerinin de ilgilendiği belirtildi. Ayrıca Trabzonspor’un, Alman yıldızı ikna etmek için eski takım arkadaşı Thomas Meunier’i devreye sokmayı planladığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.