Galatasaray büyük bir sürprize imza atacak! Dünya çapında bir yıldızı hedefledi

Galatasaray, Fransa ekibi Monaco'da oynayan Youssouf Fofana'yı transfer etmeyi hedefliyor. Fofana'nın sözleşmesindeki detaylar, Galatasaray'a transfer konusunda avantaj sağlayabilir.

Yeni sezona hazırlanırken, Galatasaray Okan Buruk yönetiminde, takımın orta saha ve sağ bek mevkilerini güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, bu iki kritik pozisyonu mümkün olan en kısa sürede takviye etmeyi planlıyor.

GALATASARAY'DA FOFANA BOMBASI!

Galatasaray'ın orta saha için öncelikli hedefi, Monaco'da forma giyen Youssouf Fofana olarak belirtiliyor. 25 yaşındaki Fransız futbolcunun transferi, özellikle Okan Buruk'un isteği doğrultusunda gerçekleşecek. Fofana'nın piyasa değeri yaklaşık 28 milyon euro olsa da, sözleşmesinin son yılı olması ve kulübüyle yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle, transfer için yaklaşık 15 milyon euro gibi bir rakamın düşünüldüğü bildiriliyor.

ARSENAL DE İSTİYOR

Fofana'nın İngiliz futbolunun dev kulüplerinden Arsenal gibi takımların da ilgisini çekmesi, Galatasaray için ciddi bir rekabet oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon ligde 32 maça çıkıp 4 gol ve 4 asistlik performans gösteren bu yıldız oyuncunun, Galatasaray'ın orta sahasına önemli katkılar yapabileceği belirtiliyor.

GELECEĞİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Fofana, üç sezon önce 15 milyon euro karşılığında Strasbourg'dan Monaco'ya transfer olduğunu hatırlatarak, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları sırasında Fransa Milli Takımı'yla birlikteyken geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fofana, "Yönetimle geleceğim üzerine görüşmeler yaptım, bu gizli bir konu değil. Anlaşmamız var ve bir sonraki adımı atmaya hazırım. Eğer transfer gerçekleşmezse, sezonun geri kalanında Monaco'da kalmaya devam edeceğim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.