Galatasaray büyük bombayı patlattı! Aslan'dan yüzyılın transfer adımı geldi!

Sezonun transfer çalışmalarına daha şimdiden başlayan Galatasaray, transfer adımı attı! 33 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başlayan sarı kırmızılılar, gelecek sezon için çalışmalara başladı!

Süper Lig'in 27. hafta finalinde dün akşam evinde Antalyaspor'u konuk eden Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezon sonu transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Aslan, 33 milyon avroluk süper yıldızı hedef aldı.

Sparta Prag'a elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Galatasaray, 27. hafta mücadelesinde ev sahibi Alanyaspor'u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Okan Buruk liderliğinde bu sezon ikinci şampiyonluğunu yaşamak isteyen sarı-kırmızılı ekip, önümüzdeki sezon için transfer araştırmalarına şimdiden başladı.

SARI KIRMIZI EKİP SEZON TRANSFERİ İÇİN ADIM ATTI! 

Okan Buruk'un haberine göre sarı-kırmızılı ekip, bu sezon için transfer çalışmalarına başladı. Transferle ilgili soruşturmaları sürdürürken gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç Haber'in haberine göre; Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, sezon sonunda Barcelona'dan ayrılmak istiyor. İspanya'da aradığını tam olarak bulamayan orta saha oyuncusunun Galatasaray'a transfer olacağı öne sürüldü.

Aslan, yaz transfer döneminde de tanıştığı İlkay Gündoğan ile el sıkıştı. 34 yaşındaki Alman orta saha oyuncusuyla el sıkışan Galatasaray'ın, Barcelona ile masaya oturması bekleniyor. İspanyol devlerinin yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasını istemediği ancak sarı-kırmızılı ekibin, 34 yaşındaki futbolcunun maaşının yarısını ödeyerek Alman futbolcuyu bedelsiz olarak almak istediği doğrulandı.

Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar görüşeceğimizi söyledi. Bu sezon Barcelona'da 37 maçta forma giyen İlkay Gündoğan, bu maçlarda 5 gol atarken 10 da asist yaptı.

Futbol yıldızı şu anda piyasa değeri 33 milyon euro olan bir oyuncu için..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi