Galatasaray Derrick Köhn transferinin maliyetini açıklığa kavuşturdu!

Galatasaray, Hannover 96’dan kadrosuna kattığı Derrick Köhn ile 2,5+1 senelik sözleşme imzaladı. Köhn, Galatasaray’ın web sitesinde yer alan açıklamalarında, sarı-kırmızılı formayı giymek için sabırsızlandığını belirtti.

Galatasaray Kulübü, Almanya'nın Hannover 96 takımından savunma oyuncusu Derrick Köhn'ü kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Derrick Arthur Köhn ile Hannover 96 GmbH&Co KGA kulübü arasında oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu kapsamda, oyuncunun eski kulübüne 3.350.000 euro transfer bedeli ve 300.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödenecektir. Köhn ile 2025/2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmış olup, kulübümüzün 2027/2028 sezonu sonuna kadar uzatma opsiyonu bulunmaktadır. Bu doğrultuda, futbolcuya 2023/2024 sezonu için net 300.000 euro, 2024/2025 sezonu için net 450.000 euro ve 2025/2026 sezonu için net 500.000 euro sezonluk ücret ile bir defalığına 50.000 euro imza ücreti ödenecektir."

Transferin ardından Galatasaray'a katılan Derrick Köhn, kulübün resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı formayı giymekten büyük gurur duyduğunu ifade etti. Köhn, "Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum ve bu formayı giymek benim için çok özel bir anlam taşıyor. Taraftarlarla bir araya gelmeyi ve kulübüm için en iyisini yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ailemle ve yakın çevremle bu transferi detaylıca konuştuk ve Galatasaray'a imza atmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu kulüpte olmak benim için bir onur" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Birleşmiş Milletler, 25 Mayıs'ı "Dünya Futbol Günü" Olarak Belirledi
Borussia Dortmund, Üçüncü Kez UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline Yükseldi!
Galatasaray, Sivasspor'u 6-1'lik Net Skorla Devirdi: Hakim Ziyech ve Dries Mertens'ten Şov!
EuroLeague'de Panathinaikos BC, Final Four'a Yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ve Fatih Karagümrük Arasında Heyecan Dorukta