Galatasaray dünya yıldızını gündemine aldı! Bu transfer çok konuşulur

Galatasaray, kış transfer döneminde büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, 45 milyon euroluk dünya yıldızı için harekete geçti.

Galatasaray, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek için büyük bir transfer atağına geçiyor. Son şampiyon Aslan, 45 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE VEDA SONRASI HEDEF: UEFA AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONLUĞU

Şampiyonlar Ligi'nde veda ettikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde zirveye oynamayı hedefleyen Galatasaray, kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli yıldız Icardi'nin yanına üst düzey bir golcü kazandırmayı amaçlıyor.

HEDEFTEKİ YILDIZ: ROBERTO FİRMİNO

Galatasaray'ın hedefindeki yıldız, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli formasını terleten Brezilyalı golcü Roberto Firmino. Sarı-kırmızılılar, 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Firmino'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

TALİPLER ARASINDA GALATASARAY ÖNE ÇIKIYOR

Fotomaç'ın İngiliz basınından aktardığına göre; Türkiye, Almanya ve İngiltere'den taliplerin olduğu Brezilyalı yıldız için en çok ilgi gösteren takımın Galatasaray olduğu belirtiliyor.

KİRA BEDELİ İLE FİRMİNO GALATASARAY'A GELEBİLİR

Okan Buruk'un yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan golcü futbolcu için ısrarcı. Sarı-kırmızılılar, Firmino'yu kiralık olarak kadroya katmayı amaçlıyor. 17 maçta sadece 3 gol atan yıldız golcünün ayrılmaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da Yönetim Krizi: Timur ve Özbek Arasındaki Fikir Ayrılığı Gündemde
KV Oostende Borç Batağında: İflas Başvurusu Yapacak
Fenerbahçe'de Başkanlık Seçimleri Öncesi Mourinho Hareketi
İsmail Kartal kararını vermiş bulundu
Mohamed Salah ve Alisson Becker, Suudi Profesyonel Ligi'nin Transfer Hedefi Haline Geldi