Galatasaray, Elias Jelert Transferinde Kopenhag ile Yeniden Görüşmelere Başladı

Galatasaray, sağ bek transferi için Danimarka'nın Kopenhag kulübüyle yeniden görüşmelere başladı. İlk talep 10 milyon euroyken, Kopenhag bonservis bedelini 8 milyon euroya düşürdü. 21 yaşındaki Elias Jelert, kariyerinde 138 maçta 3 gol ve 13 asist yaptı.

Galatasaray, sağ bek transferi konusunda yeni bir stratejiye yöneldi. Rennes ile yapılan anlaşma başarısız olunca, Sarı-Kırmızılılar rotayı Danimarka'ya çevirdi. Kopenhag ile yeniden görüşmelere başlayan Galatasaray, Elias Jelert transferinde anlaşmayı hızlandırmak için müzakerelere devam ediyor.

Son iki sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, bu transfer döneminde istediği performansı gösteremedi. Sağ bek takviyesi için Rennes ile anlaşmaya varmış olan Sarı-Kırmızılı kulüp, transfer sürecinin aksaması nedeniyle anlaşmadan çekildi ve rotasını Danimarka'ya çevirdi.

GALATASARAY'DA YENİ GÜNDEM: JELERT

Galatasaray, Danimarka'nın Kopenhag kulübüyle Elias Jelert transferi için yeniden görüşmelere başladı. İlk görüşmede 10 milyon euro bonservis bedeli talep eden Kopenhag, bu bedeli 8 milyon euroya düşürdü. Cim-Bom, transferi bir an önce tamamlamak istiyor.

JELERT'İN SEZON KARNESİ

21 yaşındaki Danimarkalı sağ bek Elias Jelert, kariyerinde toplam 138 maçta 9,847 dakika süre aldı. Bu süre zarfında 3 gol ve 13 asistle takımına katkı sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.