Galatasaray eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Tarih tekerrürden ibarettir"

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetimine yönelik tepkiler sürerken, Eşref Hamamcıoğlu, Özbek'in erken seçim kararı alabileceğini öne sürdü. Hamamcıoğlu, "Tarih tekerrürden ibarettir" dedi. Sosyal medyada taraftarlar, seçim çağrısında bulunurken sezon üzerindeki etkileri tartışıyor.

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetimine yönelik eleştiriler devam ederken, Eşref Hamamcıoğlu, Özbek'in erken seçim kararı alabileceğini iddia etti. Hamamcıoğlu, tarihsel bir benzerlik olabileceğini belirtti. Sosyal medyada taraftarlar, seçim isteği ve sezon etkileri konusunda görüş ayrılığı yaşıyor.

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetimine yönelik eleştiriler sürerken, seçimle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Kulübün eski divan kurulu başkanı ve başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek'in erken seçim kararı alabileceğini öne sürdü. Hamamcıoğlu, "Ekim ayında yapılacak Genel Kurul'da ibra olabilmek için, hemen öncesinde duyurulacak bir 'güven tazelemeye yönelik erken seçim kararı' beni şaşırtmayacaktır. Tarih tekerrürden ibarettir." şeklinde konuştu.

Bu arada, sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının bir kısmı seçim yapılmasını talep ederken, diğerleri seçim kararının sezon performansını olumsuz etkileyebileceğini belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.