Galatasaray, FC RFS Maçı İçin Hazırlıklara Başladı! Hedef Galibiyet

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı FC RFS maçı öncesinde hazırlıklarına Florya'da hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla dikkat çekti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi FC RFS ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan idman, dinamik ısınma hareketleriyle başlarken, ardından 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncuların topla daha fazla vakit geçirdiği antrenman, topa sahip olma çalışması ve çift kale maçla sona erdi.

Takımın yüksek tempolu geçen antrenmanında oyuncuların moralli olduğu gözlemlendi. FC RFS karşısında galibiyet elde etmek için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 1 Ekim Salı günü saat 17.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Galatasaray’ın teknik heyeti ve oyuncuları, bu zorlu Avrupa mücadelesi öncesinde moral depolayarak maça tam motivasyonla çıkmayı hedefliyor. Taraftarların desteğiyle Avrupa arenasında iddiasını sürdürmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, sahada en iyi performansını sergilemeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.