Galatasaray-Fenerbahçe derbi mücadelesinde güvenlik krizi

Türk Telekom Arena'da bugün oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleye saatler kala İl Spor Güvenlik Kurulu maçı seyircisiz oynatma kararı aldıktan kısa bir süre sonra da mücadele ileri bir tarihe ertelendi.İçişleri...

Türk Telekom Arena'da bugün oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleye saatler kala İl Spor Güvenlik Kurulu maçı seyircisiz oynatma kararı aldıktan kısa bir süre sonra da mücadele ileri bir tarihe ertelendi.
İçişleri Bakanlığı maçın seyircisiz oynanması yönünde Galatasaray Kulübüne telkinde bulunduğu öğrenildi. Bunun üstüne saat 16:30'da stada giren taraftarlar dışarı çıkartılmaya başlandı. Galatasaray taraftarı da bu karara 'yönetim istifa' diye bağırarak tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kulüplerin yetkilileri arasında yaşanan yoğun bir görüşme maratonu sonucunda karşılaşmanın ertelenmesine karar verildi. Maçın ne zaman oynanacağı daha sonra açıklanacak.

TFF AÇIKLAMA YAPTI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), erteleme kararını resmi siteden duyurdu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bu akşam oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakası, İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sinan Engin'den Galatasaray'a Sert Uyarı: "Ölüm Kalım Maçı Bekliyor!"
Dev derbide kazanan belli oldu! Kanarya şampiyonluk yarışına tutundu
Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!