Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finali'nde TFF'den şok bilet kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek olan Süper Kupa Finali'nin bilet fiyatlarında radikal bir indirime gitti. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının Türkiye'de oynanması taleplerine rağmen karar değişmedi.

Toplam tepkilere rağmen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Suudi Arabistan'da düzenlenecek olan Süper Kupa Finali'nin bilet fiyatlarında önemli bir değişikliğe gitti. İlk olarak Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının ısrarla Türkiye'de oynanması çağrısına kayıtsız kalan TFF, biletlerdeki düşük talep nedeniyle yüzde 50 indirime gitti.

TFF'NİN KARARI: BİLETLERDE YÜZDE 50 İNDİRİM!

Türkiye Futbol Federasyonu, Cumhuriyet'in 100. yılında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin bilet fiyatlarında önemli bir indirime gittiğini duyurdu. TFF'nin cuma günü oynanacak olan maçın bilet fiyatlarında yaptığı yüzde 50'lik indirimle ilgili açıklaması, futbolseverler arasında büyük yankı uyandırdı.

TÜRKİYE'DE OYNANMASI TALEPLERİNE RAĞMEN KARAR DEĞİŞMEDİ

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının, tarihi Süper Kupa Finali'nin Türkiye'de oynanması için yaptıkları çağrılara TFF'nin kayıtsız kaldığı biliniyor. Ancak bilet satışlarında beklenen ilginin olmaması üzerine federasyon, bilet fiyatlarında önemli bir revizyona gitti.

BİLET FİYATLARI VE İNDİRİM DETAYLARI

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının en ucuz bileti 963 TL olarak satışa sunuldu. En pahalı bileti ise 140 bin TL olarak belirlendi. TFF, bilet fiyatlarındaki bu indirimle birlikte taraftarlara daha uygun fiyatlar sunarak maçın ilgi görmesini hedefliyor.

Futbolseverler, cuma günü oynanacak tarihi maçın biletlerini yüzde 50 indirimle temin edebilirken, bilet satışları devam etmekte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi
Bayer Leverkusen, Bochum'u 5-0 Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Sağlamlaştırdı!