Galatasaray Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımını yaptı! 50 milyon euroluk yıldız imza attı

Galatasaray, Süper Lig'de rekor kırarak şampiyonluğunu ilan ettikten sonra gelecek sezon için kadro planlaması yapmaya başladı. Yaz transfer döneminde etkili olmak isteyen sarı-kırmızılılar, büyük bir transfer bombasını duyurdu.

Galatasaray, Süper Lig'de rekor kırarak şampiyonluğunu ilan ettikten sonra gelecek sezon için kadro planlaması yapmaya başladı. Yaz transfer döneminde etkili olmak isteyen sarı-kırmızılılar, büyük bir transfer bombasını duyurdu. Galatasaray, Fenerbahçe'ye önemli bir oyuncuyu transfer etti! 50 milyon euro değerindeki bu yıldız transferi, taraftarları heyecanlandırdı ve Ali Koç'un da dikkatini çekecek.

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray, gelecek sezon için kadro planlaması kapsamında çalışmalarına başladı. A Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'te forma giyen Kingsley Coman için adımlarını hızlandırdı.

50 MİLYON EUROLUK YILDIZ İMZAYI ATTI! ALİ KOÇ'UN KALBİNE İNECEK

Fenerbahçe'nin de yoğun ilgi gösterdiği Fransız yıldız için tüm finansal imkanların zorlanacağı belirtildi. Coman'ın yeni sezon için Bayern Münih'ten ayrılacağı kesin gözüyle bakılıyor ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a olumlu baktığı iddia edildi. Yönetimin bu büyük transfer için önemli bir bütçe ayıracağı ifade edildi.

Galatasaray'ın, Coman transferini birkaç hafta içinde tamamlamak istediği ve bu yıldız oyuncuyu kadrosuna katıp ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı bir üstünlük sağlamayı hedeflediği iddia edildi. Geçen sezon Bayern Münih formasıyla 27 maça çıkan Coman, bu maçlarda 5 gol kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.