Galatasaray-Gaziantep Maçının Ardından Savaş Çıktı! Ümit Özat: 'Provokasyonu Sen Başlattın!'

Galatasaray’ın Gaziantep FK karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Okan Buruk, Cumartesi günü oynanacak derbi öncesi provokasyon uyarısında bulundu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup ederek formunu sürdürdü. Maçta Galatasaray’ın gollerini Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Michy Batshuayi kaydetti. Gaziantep FK’nın tek golü ise Furkan Soyalp’ten geldi.

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Cumartesi günü oynanacak derbiye dikkat çekerek, provokasyonlardan uzak bir maç oynamak istediklerini belirtti. Bu açıklamalar, eski futbolcu ve yorumcu Ümit Özat’tan sert bir yanıt aldı.

"PROVOKASYONA SEN SEBEP OLDUN!"

Ümit Özat, Okan Buruk’un şampiyonluk kutlamalarındaki görüntülerini hatırlatarak, "Sen şinanay da yavrum dediğin bir parça vardı ya, şimdi bekliyorlar. Provokasyona sen sebep oldun Okan Hoca! Sen ailene küfür edilmesini unutur musun? Hakkaniyetli olmak lazım. Sen yaptın bunu. Ne Fatih Terim'de, ne başka hocalarda hiç kimsede görmedim biliyor musun?" şeklinde konuştu. Özat, Buruk’un şampiyonluk sonrası kutlamalarında taraftarlarla birlikte küfürlü şarkılar söylediğini hatırlatarak, bu davranışların derbi öncesi gerilimi artırdığına dikkat çekti.

Bu tartışma, Cumartesi günü oynanacak olan büyük derbi öncesi iki teknik adam arasındaki gerilimi daha da artırmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.