Galatasaray, Granit Xhaka İçin Transfer Hamlesini Başlattı

Galatasaray, orta sahayı güçlendirmek için Granit Xhaka'yı transfer etmek üzere harekete geçti. Sportif direktör Cenk Ergün, İsviçreli oyuncuyu takip ediyor. Xhaka'nın bonservisi için Bayer Leverkusen'e resmi teklif yapılacak.

Galatasaray, yeni sezon öncesi orta sahayı güçlendirmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekip, İsviçreli orta saha oyuncusu Granit Xhaka'yı transfer etmek için planlar yapıyor. Sportif direktör Cenk Ergün'ün takibinde olan Xhaka için Bayer Leverkusen'e resmi bir teklif sunulması bekleniyor. Transferin, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerine katkı sağlaması bekleniyor.

Galatasaray, yeni sezonda orta sahasını güçlendirmek için harekete geçti. Kulüp, 68 milyon euroluk bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katma planları yapıyor. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir takım oluşturma hedefiyle hareket eden sarı-kırmızılı ekip, Almanya'dan transfer yapma niyetinde.

İlk transferini Belçikalı golcü Batshuayi ile gerçekleştiren Galatasaray, şimdi de orta sahayı güçlendirmek için ikinci büyük hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon orta sahadan yeterli katkı alamayan takım, bu mevkiiyi güçlendirmeye karar verdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sportif direktör Cenk Ergün, EURO 2024'te İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Granit Xhaka'yı yakından takip etti.

Galatasaray'ın, Bayer Leverkusen'de forma giyen ve bonservisi Alman devine ait olan Xhaka'yı kadrosuna katmak için resmi teklif yapacağı iddia ediliyor.

Xhaka'nın güncel piyasa değeri 20 milyon euro iken, Galatasaray'ın 31 yaşındaki bu tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için toplamda 68 milyon euro bonservis bedeli ödemesi gerekecek.

Geçen sezon Bayer Leverkusen formasıyla 51 maça çıkan İsviçreli oyuncu, takımına 4 gol 2 asistlik katkı sağladı. Kariyeri boyunca ise 600 maça çıkan Xhaka, bu maçlarda 53 gol ve 46 asist yaparak önemli bir performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.