Galatasaray, Guela Doue transferini sonlandırma kararı aldı!

Galatasaray kulübü, Guela Doue transferini durdurma kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekip, kulübü Rennes'te forma giyen defans oyuncusu Guela Doue ile aynı çizgide. Elias Jelert'in Kopenhag'a transferini..

Sarı-kırmızılı ekip, kulübü Rennes'te forma giyen defans oyuncusu Guela Doue ile aynı çizgide. Elias Jelert'in Kopenhag'a transferi iptal edildi.

Milliyet'in haberine göre birçok sezondur transfer olan Galatasaray, Guela Doue'de mutlu sona ulaştı.

Rennes ile uzun görüşmelerde istenilen miktara ulaşan sarı-kırmızılılar, 6 milyon euro bonservis bedeli ve 2 milyon euro bonservis karşılığında transferi tamamladı.

Cimbom, Doue'ye bir yıllık ücret ödüyor ve beş yıllık sözleşme imzalıyor. 2 milyon euro ödeyecek Fildişili futbolcu bu hafta sonu İstanbul'a geliyor.

Gelişmenin ardından Galatasaray, resmi olarak teklif ettiği Elias Jelert'in Kopenhag'dan transferini iptal etti.

Zenit Wendel'e izin verdi
Galatasaray, Zenit'in Brezilyalı futbolcusu Wendel'e odaklanarak orta sahasını güçlendirme çalışmalarını sürdürdü. Zenit, Torino'dan Ivan Ilic ile anlaştı ve Wendel'in ayrılmasına yeşil ışık yaktı. Kırmızı-kırmızılı oyuncu,
Wendel karşılığında geçtiğimiz günlerde Zenit'e 16 milyon euro bonservis bedeli teklif etmişti. Transferin iki gün içinde tamamlanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.