Galatasaray, Hatayspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını Florya'da sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanda hücum üzerine çalıştılar. Yarın Antalya'da bir idman daha yapacaklar.

Galatasaray, önümüzdeki maç için Florya'da sıkı bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un liderliğinde, takım hücum oyununu geliştirmek için yoğun bir çalışma yaptı. Yarınki Antalya kampıyla hazırlıklarını sürdürecekler.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un yönetimindeki antrenman, topla ısınma ile başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. Takım, topa sahip olma ve hücum oyunu üzerinde yoğunlaşarak antrenmanı tamamladı.

Yarın saat 17.15'te Antalya kampında yapılacak olan idmanla birlikte, Galatasaray Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'deki performansı, son maçlarda gösterdiği başarılar ve lig tablosundaki konumu, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Takımın önde gelen oyuncuları arasında Falcao, Belhanda ve Emre Kılınç gibi isimlerin performansı da dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray Transferde Dev Adım! Aslan Fransa'dan 10 Milyon Euroya Savunmacı Aldı
Fenerbahçe'den Paulinho hamlesi
İtalya Kupası'nda zafer Juventus'un oldu!
Bursaspor Kulübü 14 yıl önce bugün Süper Lig şampiyonuydu! İşte o mazi!
Beşiktaş'a 4.5 milyon Euro'luk bir şok: Kesin karar verildi