Galatasaray istedi ama Fenerbahçe kaptı! Oğuz Aydın'ın İstanbul'a geliş saati bildirildi!

Fenerbahçe, Avusturya'daki kamp sürecini başarıyla tamamladıktan sonra transfer çalışmalarını sürdürüyor ve kadrosunu güçlendirme hedefine odaklanmış durumda.

Fenerbahçe, Avusturya'daki kamp sürecini başarıyla tamamladıktan sonra transfer çalışmalarını sürdürüyor ve kadrosunu güçlendirme hedefine odaklanmış durumda.

Kulübün önemli hamlelerinden biri, Levent Mercan'ın transferi olmuştu. Ayrıca, Beşiktaş'tan ayrılan deneyimli golcü Cenk Tosun ile de anlaşma sağlayarak kadroya katmıştı.

Fenerbahçe'nin transfer atağı, son olarak Oğuz Aydın ile ilgili heyecan verici gelişmelerle devam ediyor. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun verdiği bilgilere göre, Oğuz Aydın'ın İstanbul'a geleceği tarih netleşti ve yarın akşam saat 22.50'de bekleniyor.

Genç futbolcu Oğuz Aydın, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla sahada gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Toplam 38 maçta 13 gol atıp 8 asist yaparak Alanyaspor'un önemli oyuncularından biri olmuş ve bu performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselmişti.

A Milli Takım formasıyla EURO 2024 öncesinde İtalya ile oynanan hazırlık maçında milli formayı giyme başarısını da elde etmişti. Bu transferle Fenerbahçe, genç ve yetenekli bir futbolcuyla kadrosunu daha da güçlendirerek yeni sezona hazırlık yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.