Galatasaray kazandı Aktürkoğlu coştu! Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a mesaj!

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, bu zaferin ardından büyük bir sevinç yaşıyor. Futbolcular, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu galibiyetin tadını çıkarıyorlar.

 

 

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray, bu zaferin ardından büyük bir sevinç yaşıyor. Futbolcular, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu galibiyetin tadını çıkarıyorlar. Bu isimlerden biri de derbide gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken Yunus Akgün oldu. 

Yunus, zaferin coşkusunu yansıtan bir sevinç fotoğrafıyla birlikte "Burada kalmıştık" şeklinde bir mesaj paylaştı. Bu paylaşım, Galatasaray taraftarları arasında oldukça ilgi gördü. Öte yandan, Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu da Yunus’un paylaşımına cevap vererek, "Kulübeden izlesin" ifadesini kullandı.

Kerem'in bu yorumu, geçtiğimiz sezon Rams Park'ta oynanan bir maçta Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandaş ile yaşadığı tartışmayı akıllara getirdi. Bu durum, Kerem'in Fenerbahçe ile yaşadığı gerilimi hatırlatırken, sosyal medyada da tartışmalara yol açtı. Hem Galatasaraylı hem de Fenerbahçeli taraftarlar, bu mesajların ardındaki anlamı sorgularken, derbi sonrası kutlamaların yanı sıra eski gerginliklerin de yeniden gündeme gelmesi dikkat çekti. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.