Galatasaray, MKE Ankaragücü maçı öncesi Florya'da antrenmana başladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşmadan önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmana başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmalarla takım, maç öncesi son hazırlıklarını tamamlamaya odaklanıyor.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşma öncesi hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleşen antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı ve ardından iki gruba ayrılarak 5'e 2 pas çalışmalarıyla devam etti. Takım, topa sahip olma üzerine yoğunlaştığı çalışmanın ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Yarın sabah saat 12.00'de yapılacak olan idmanla birlikte, Galatasaray, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sonlandıracak. Takım, bu maçla ilgili son dokunuşları yaparak sahaya en iyi performansıyla çıkmayı hedefliyor. Teknik ekip, oyuncuları en iyi şekilde motive ederek önemli bir mücadeleye hazırlıyor.

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman, futbolcuların form tutması ve takımın uyumunu arttırması açısından büyük önem taşıyor. Özellikle teknik direktör Okan Buruk'un liderliğindeki çalışmalar, takımın taktiksel olarak da hazır olmasını sağlamayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.