Galatasaray Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalayacak! İşte yeni maaşı açıklandı!

Galatasaray yeniden başkan seçilen Dursun Özbek, sözleşmesi sona eren Okan Buruk ile mukavele uzatmak için hazırlıklara başladı. İşte tecrübeli teknik adamın yeni maaşı.

Galatasaray'da üst üste ikinci kez şampiyon olan teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesi sona erdi. Sarı-Kırmızılı kulüpte yeniden başkan seçilen Dursun Özbek yönetiminin, tecrübeli teknik adamla sözleşmeyi uzatmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Rekor oyla yeniden başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesinin Okan Buruk olacağı belirtildi.

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Bu sezon maaşı 18 milyon TL'den 30 milyon TL'ye yükseltilen tecrübeli teknik direktörle iki yıllık yeni bir sözleşme imzalanacak. Başarılı teknik adamın yeni ücreti yaklaşık 50 milyon TL olacak.

Mayıs 2026'ya kadar seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, görev süresi boyunca Okan Buruk'la çalışmayı planlıyor. Dursun Özbek'in yeniden başkan seçilmesiyle birlikte, ilk hamlesi Okan Buruk'un sözleşmesini uzatmak olacak. Galatasaray'ın üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olan Okan Buruk, kulüple olan iş birliğini sürdürecek. Yönetim, Buruk'un başarılarını devam ettirebilmesi için gereken tüm desteği sağlayarak, kulübü daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.