Galatasaray, Raphael Varane ile anlaştı: 51 milyon euroluk yıldız geliyor

Galatasaray, Manchester United'dan ayrılacak olan Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane ile anlaşma sağladı. Varane, yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Galatasaray, bu akşam ezeli rakibi Fenerbahçe'yi kendi sahasında ağırlayacak. Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu ilan etmek için beraberlik dahi yeterli olacak sarı-kırmızılı ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti. İlk transfer bombasını patlatan sarı-kırmızılılar, 51 milyon euroluk dünya yıldızıyla anlaşma sağladı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İngiltere'ye çevirdi. A Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda Manchester United'dan ayrılacak olan Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane ile el sıkıştı. Fransız yıldız, Galatasaray'ın transfer teklifini kabul etti.

Galatasaray, Arap ve Fransız kulüplerini geride bırakarak bonservisini elinde bulunduran başarılı stoperi ikna etmeyi başardı. Sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız savunmacının İstanbul'a gelmesi ve Galatasaray ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 31 yaşındaki oyuncu, bu sezon Manchester United formasıyla 30 maça çıktı ve gol katkısı yapamadı. Bugüne kadar toplamda 51 milyon euro bonservis bedeli ödenen Varane, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'ı tercih etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.