Galatasaray resmen duyurdu! Genç sağ bekle 3 yıllık sözleşme imzalandı

Galatasaray, altyapısından çıkan 19 yaşındaki sağ bek Ali Turap Bülbül'ün sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı. Profesyonel sözleşme imzalanan genç oyuncu, bu sezon 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçında forma giydi.

Futbol dünyasında genç yeteneklere verdiği önemle bilinen Galatasaray, sağ bek mevkisinde parlayan Ali Turap Bülbül'ün sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, 19 yaşındaki genç oyuncuyla yapılan sözleşme, 2026/2027 sezonunun sonuna kadar geçerli olacak.

PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANDI

Galatasaray, altyapısından yetişen ve bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda forma şansı bulan Ali Turap Bülbül ile profesyonel sözleşme imzaladı. Sağ bek mevkiinde gösterdiği performansla dikkat çeken genç futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 2 Süper Lig maçına çıkarken, Türkiye Kupası'nda da 1 maçta görev aldı.

Kulüp yetkilileri, Ali Turap Bülbül'ün gelecek vaadeden bir yetenek olduğunu vurgulayarak, uzun vadeli bir anlaşma yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Genç oyuncunun hızı, teknik yetenekleri ve takım disiplinine uyumuyla ön plana çıktığı ifade edildi.

Sezon başında A Takım'a dahil edilen Ali Turap Bülbül, 3 resmi maçta toplamda 107 dakika sahada kalarak kendisini gösterme fırsatı buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı