Galatasaray, RFS ile 2-2 Berabere Kaldı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Letonya'nın Rigas Skola takımıyla 2-2 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar, 12. dakikada Dries Mertens ve 38. dakikada Yunus Akgün’le öne geçerken, Rigas Skola 40’ta Janis Ikaunieks ve 54’te Lasha Odisharia’nın golleriyle eşitliği sağladı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Letonya'nın Rigas Skola takımıyla deplasmanda karşılaştı. Maç, Galatasaray’ın hızlı bir başlangıç yapmasıyla 12. dakikada Dries Mertens’in kaydettiği golle 1-0’lık üstünlükle başladı. Sarı-Kırmızılı ekip, 38. dakikada Yunus Akgün’ün golüyle farkı ikiye çıkararak durumu 2-0 yaptı.

Ancak, Galatasaray'ın üstünlüğü uzun sürmedi. Rigas Skola, 40. dakikada Janis Ikaunieks’in attığı golle durumu 2-1’e getirdi. Bu gol, ev sahibi ekip için moral kaynağı oldu ve maçın kaderini etkiledi. İkinci yarıda, 54. dakikada Lasha Odisharia’nın kaydettiği golle Rigas Skola, eşitliği sağladı ve skoru 2-2 yaptı.

Karşılaşma, her iki takımın da başka gol bulamamasıyla 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Galatasaray, grup aşamasında 4 puana ulaşırken, Rigas Skola da turnuvadaki ilk puanını aldı. Maç, Galatasaray için önemli bir fırsatın kaçırıldığı anlar ve Rigas Skola içinse değerli bir puan anlamına geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.