Galatasaray-Rizespor Maçında Metro Ulaşımı Nasıl Olacak? Ek Seferler ve İSPARK Bilgileri

Metro İstanbul, 14 Eylül Cumartesi günü Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maç nedeniyle M2 hattında özel seferler düzenleyeceğini duyurdu. Maç saatlerinde ve sonrasında ek aktarmasız seferler yapılacak.

Metro İstanbul, Trendyol Süper Lig'de 14 Eylül Cumartesi günü Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak futbol maçı nedeniyle önemli bir düzenleme yaptı. Maç saatlerinde taraftarların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda özel seferler gerçekleştirilecek.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, 18.00-19.45 saatleri arasında Yenikapı ve Seyrantepe arasında aktarmasız seferlerin 7,5 dakikalık aralıklarla yapılacağı belirtildi. Bu düzenleme, maçı stadyumda izlemek isteyen taraftarların ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Maç sonrasında, taraftar yoğunluğu bitene kadar Hacıosman-Yenikapı seferlerine ek olarak Seyrantepe istasyonundan 5 dakikalık aralıklarla aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri yapılacağı açıklandı.

Duyuruda ayrıca, vatandaşların araçlarını metro hatlarına yakın İSPARK noktalarına bırakabilecekleri güzergahlar hakkında bilgi verildi. Bu düzenlemeyle, maç günü metro ile ulaşımı tercih edenlerin rahatça seyahat etmeleri sağlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.