Galatasaray Sağ Bek Transferinde Rennes’ten Guela Doue ve Lorenz Assignon’ı Gündeme Aldı

Galatasaray, sağ bek transferi için Fransa'nın Rennes takımına yöneldi. Aaron Wan-Bissaka'nın yüksek maliyeti nedeniyle Guela Doue ve Lorenz Assignon’dan birine imza atmayı planlayan sarı-kırmızılılar, 7-8 milyon euro bütçe ayırdı.

Galatasaray, sağ bek transferinde Fransa'nın Rennes takımına yönelerek Guela Doue ve Lorenz Assignon ile ilgilenmeye başladı. Aaron Wan-Bissaka'nın yüksek maliyeti nedeniyle alternatif arayışına giren sarı-kırmızılılar, bu iki genç yıldızdan birine imza attırmayı planlıyor. Yönetim, transfer için 7-8 milyon euro bütçe ayırmış durumda ve Rennes ile pazarlık aşamasında.

Galatasaray, sağ bek transferinde Fransa'nın Rennes takımına odaklanmış durumda. Aaron Wan-Bissaka'nın yüksek maliyeti nedeniyle alternatif isimlere yönelen sarı-kırmızılı yönetim, Rennes'in iki oyuncusundan birine imza attırmayı planlıyor.

Okan Buruk'un öncelikli olarak güçlendirmek istediği sağ bek pozisyonunda hareketli günler yaşanıyor. Galatasaray'ın hedefinde Rennes’in genç yıldızları Guela Doue ve Lorenz Assignon bulunuyor.

Fotomaç'ın haberine göre, Galatasaray, bu transferler için 7-8 milyon euro bütçe ayırmış durumda. Ancak Rennes, ilk etapta 10-12 milyon euro aralığında bir fiyat belirlemiş. Sarı-kırmızılı yönetim, bu rakamı pazarlıklarla düşürmeye çalışacak ve sağ bek pozisyonunu iki isimden biriyle güçlendirmeyi hedefliyor.

Daha önce Rennes’den Boey’i transfer eden ve ardından 35 milyon euroya Bayern Münih’e satan Galatasaray, bu sefer önceliği Guela Doue’ye verecek. 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bek ile bir yıllık sözleşmesinin sona ermesini bekleyen sarı-kırmızılılar, bu süreçten sonuç alamazsa alternatif olarak 24 yaşındaki Fransız oyuncu Assignon’a yönelecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.