Galatasaray sağ bekini buldu! Sacha Boey'in yerine Tete geliyor

Galatasaray, sağ bek pozisyonunda takviye arayışlarına devam ediyor. Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in yerine İngiltere Premier Lig'inde forma giyen Kenny Tete gündeme geldi. Tete'nin, Fulham ile olan sözleşmesinin sona erecek olması transfer sürecini hızlandırıyor.

Galatasaray, devre arasında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'un yerine sağ bek arayışlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, İngiltere Premier Lig'inde forma giyen bir yıldız oyuncuyu transfer etmeye hazırlanıyor.

KENNY TETE'NİN TRANSFERİ GÜNDEMDE

Sarı-Kırmızılılar, Sacha Boey'un ayrılmasının ardından sağ bek rotasyonunu güçlendirmek için Fulham'ın oyuncusu Kenny Tete'yi gündemlerine aldı. Tete'nin, Galatasaray'ın sağ bek pozisyonunda daha etkili bir alternatif olabileceği belirtiliyor.

İNGİLTERE'DEN AYRILMA SİNYALLERİ

Sezon sonunda Fulham ile sözleşmesi sona erecek olan Tete'nin, İngiltere'den ayrılmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. Galatasaray'ın, 28 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için yakından takip ettiği bildiriliyor.

OYUNCUNUN PERFORMANSI

Hollandalı sağ bek, bu sezon Fulham formasıyla 15 maçta 1042 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı. Ayrıca, sol bek pozisyonunda da görev yapabilen Tete, Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Kariyerinde Ajax ve Olympique Lyon gibi büyük kulüplerde oynayan Tete, 313 maçta 11 gol ve 23 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı