Galatasaray, Şampiyonlar Ligi İçin Transfer Atağına Geçiyor: Porto'nun Golcüsü Galeno Hedefte!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak için transfer atağına geçti! Porto'nun başarılı golcüsü Galeno'yu 25 milyon euroluk bir teklifle kadrosuna katmak için harekete geçti. Brezilyalı oyuncunun 44 maçta 15 gol, 12 asistlik performansı dikkat çekiyor.

Galatasaray, Süper Lig'in son haftalarında zirve mücadelesini sürdürürken gelecek sezonun planlamasına da başladı. Şampiyonlar Ligi'nde etkili bir performans sergilemek isteyen sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını güçlendirmek için harekete geçti. Porto'nun Brezilyalı golcüsü Galeno, 25 milyon euroluk transfer teklifiyle Galatasaray'ın radarında. Güncel piyasa değeri ve etkileyici performansıyla dikkat çeken Galeno, gelecek sezonun kritik hedeflerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Galatasaray'ın bu transferde ne kadar başarılı olacağı ise merak konusu.

Bu akşam, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olacak olan Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, 24. şampiyonluklarına ulaşmak için adeta geri sayıma başladı ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir performans sergilemek istiyor. Yeni sezonda uygulanacak olan yeni yabancı kuralı da dikkate alarak kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, önceliği hücum hattına veriyor.

Galatasaray'ın transfer listesindeki hedeflerden biri, 25 milyon euroluk bir transfer bütçesiyle Brezilyalı golcü Galeno. A Spor'un haberine göre, Galatasaray yönetimi, Portekiz'in güçlü kulüplerinden Porto'da forma giyen bu yetenekli golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti. 26 yaşındaki Galeno'nun güncel piyasa değeri 25 milyon euro ve bu sezon Porto formasıyla 44 maça çıkarak 15 gol atıp 12 asist yapmayı başardı.

2028 yılına kadar Porto ile sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncu, kariyeri boyunca toplamda 328 maçta görev aldı ve 79 gol ile 72 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi. Galatasaray'ın bu yetenekli golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti