Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Aslan Gücüyle Giriyor: 28 Milyon Euroluk Orta Saha Transferi!

Galatasaray, yeni sezonda Devler Ligi'nde fırtına gibi esmeyi hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, rotasını Fransa'ya çevirdi. Aslan, Ligue 1'in yıldız orta sahalarından biri için kolları sıvadı.

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray, Devler Ligi Hedefi İçin Fransa'dan 28 Milyon Euroluk Orta Saha Transferine Kilitlendi!

Galatasaray, Süper Lig şampiyonluğunun ardından Şampiyonlar Ligi'nde de fırtına gibi esmeyi hedefliyor. Bu hedefe ulaşmak için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, rotasını Fransa'ya çevirdi. Aslan, Ligue 1'in en yetenekli orta sahalarından biri için kolları sıvadı.

Torreira'nın partnerini Fransa'da bulan Galatasaray, gözünü 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Youssouf Fofana'ya dikti. Monaco formasını giyen Fofana'nın güncel piyasa değeri 28 milyon euro.

Galatasaray'ın, yaz transfer sezonunun resmi olarak başlamasıyla birlikte Fofana için Monaco'nun kapısını çalacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Fransız orta saha oyuncusunun transferinde oldukça iddialı olduğu ve bu transferi bombası olarak patlatmayı planladığı belirtiliyor.

Fofana'nın transferi gerçekleşirse, Galatasaray orta sahasında önemli bir güce kavuşacak. Fofana, oyun kurma yeteneği ve gol vuruşlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a büyük katkı sağlayabilir.

Yeni yabancı kuralı sebebiyle bu sezon kaliteli yabancı transferlerine yönelen Galatasaray, Fofana transferini gerçekleştirerek bu alandaki ilk büyük hamlesini yapmış olacak.
 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.