Galatasaray, Savunma Gücünü Belçika'dan Alıyor! 10 Milyon Euroluk Transfer Hamlesi

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu doğrultuda savunma hattını daha da sağlamlaştırmak isteyen sarı-kırmızılılar, aradıkları sol beki Belçika’da buldu.

GALATASARAY’DA SICAK GELIŞMELER: KONYASPOR GALIBIYETI SONRASI HEDEF BELÇIKA

Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor deplasmanında 2-1'lik galibiyetle sahadan ayrılan Galatasaray, yeni sezona 2'de 2 yaparak etkileyici bir başlangıç yaptı. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, bu sezon Devler Ligi'nde grup aşamasında yer almayı hedefliyor ve bu doğrultuda kadro çalışmalarını sürdürüyor.

BELÇIKA’YA ODAKLANILDI

Galatasaray, Elias Jelert, Michy Batshuayi ve Gabriel Sara'yı kadrosuna kattıktan sonra savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Sol bek pozisyonunu güçlendirme hedefiyle operasyonunu hızlandıran sarı-kırmızılılar, aradıkları savunmacıyı Belçika’da buldu.

MAXIM DE CUYPER İÇIN HAMLE

Galatasaray, Belçika'nın köklü kulüplerinden Club Brugge’de forma giyen 23 yaşındaki sol bek Maxim de Cuyper için harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekibin, genç oyuncu için 10 milyon euro bonservis bedelini teklif ettiği, ancak bu teklifin reddedildiği iddia ediliyor.

YENI TEKLIF YOLDA

Galatasaray’ın, Maxim de Cuyper transferinde ısrarcı olduğu ve önümüzdeki günlerde yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu hamlesi, savunma hattını daha da güçlendirmeyi ve hem ligde hem de Avrupa’da başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.