Galatasaray, Sol Bek Arayışında: Berkay Yılmaz Gündemde!

Galatasaray, sol bek arayışında! Sarı-kırmızılılar, genç yetenek Berkay Yılmaz'ı transfer gündemine aldı. Freiburg'un 19 yaşındaki oyuncusu, takımı güçlendirmek için listelerde üst sıralarda. İşte detaylar!

Galatasaray, yeni sezona güçlü bir kadroyla hazırlanıyor. Transfer hareketliliği kapsamında sol bek mevkii için genç yetenek Berkay Yılmaz'ı hedefliyor. Freiburg'un 19 yaşındaki oyuncusu, sarı-kırmızılıların listesinde üst sıralarda yer alıyor. 

Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer faaliyetlerine devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, sol bek mevkii için Freiburg'da forma giyen 19 yaşındaki milli futbolcu Berkay Yılmaz'ı transfer gündemine aldı.

TRT Spor'un bildirdiğine göre; Okan Buruk'un ekibini güçlendirmek amacıyla genç ve yerli futbolculara yönelen Galatasaray, sol bek pozisyonunu güçlendirmek için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon sol bek mevkisinde Derrick Köhn'e olan bağımlılık dikkat çekerken, takım bu bölgeye takviye yapmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılıların transfer listesinde yer alan isimlerden biri de 19 yaşındaki Berkay Yılmaz. Galatasaray, uygun bir bonservis bedeliyle Berkay'ı kadrosuna katmayı planlıyor ve oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı belirtiliyor.

Berkay Yılmaz, geçen sezon Freiburg'un genç takımında 13 maçta görev aldı. Bu maçların 5'inde ilk 11'de sahaya çıkan genç yetenek, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Dolayısıyla, Galatasaray'ın sol bek pozisyonunu güçlendirmek için genç yetenek Berkay Yılmaz'ı kadrosuna katma hedefi ön plana çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.