Galatasaray - Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacak!

UEFA Avrupa Ligi play-off son 16 turunda Galatasaray, Sparta Prag ile karşılaşacak. Bu maçın başlangıç saati, futbol severler tarafınca çok merak ediliyor. Galatasaray - Sparta Prag maçı şifresiz mi, hangi kanalda olacak? Galatasaray Sparta Prag maçı ne zaman?

Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi grubunu 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi yolculuğuna devam eden Galatasaray, Play-Prag ilk maçında Çek Sparta Prag'ı konuk edecek. Peki Galatasaray-Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte UEFA Avrupa Ligi final maçının detayları...

GALATASARAY SPARTA PRAG NE ZAMAN KARŞILAŞACAK?

Galatasaray, Avrupa Ligi final maçında Rams Park'ta Sparta Prag'ı konuk ediyor. 15 Şubat Perşembe günü saat 20.45'te Galatasaray ile Sparta Prag arasında oynanacak maçı İspanyol Alejandro Hernandez yönetecek.

Galatasaray'ın Çekya karşılaşmasında Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yardımcıları oldu. Maç Exxen'den canlı yayınlanacak. Rövanş maçı 22 Şubat'ta Çek Cumhuriyeti'nde oynanacak.

GALATASARAY SON DURUM! 

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Trendyol'un yeni sahibi Galatasaray, ligde Başakşehir galibiyetinin ardından Avrupa Ligi maçının hazırlıklarına başladı. İdmana sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Abdülkerim, Nelsson ve Sergio Oliveira da ekipmanlarla katıldı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, çıktığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. 10 kez rakip fileleri sarsan Galatasaray, kendi kalesine attığı 13 gole engel olamadı.

SPARTA PRAG'IN SON DURUMU!

Avrupa Ligi C Grubu'nun ardından ikinci sırada tamamlayan Sparta Prag, grup aşamasında çıktığı altı karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. 10 puan toplayan Çek ekibi, rakip filelere 9 gol atarken, 7 golün atılmasına izin verdi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!