Galatasaray, Steven Bergwijn Transferinde Bombayı Patlatıyor!

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk hedefiyle transfer piyasasında hareketlendi. Steven Bergwijn'i kadrosuna katmak için 61 milyon euroluk hamle yapıyor. Hollandalı oyuncu, geçen sezon Ajax'ta 13 gol 5 asistle parladı.

Galatasaray, yeni sezonda şampiyonluk hedeflerini güçlendirmek için transfer piyasasında önemli adımlar atıyor. Okan Buruk yönetimindeki ekip, 61 milyon euroluk bir bütçeyle Hollandalı golcü Steven Bergwijn'i kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Geçtiğimiz sezon Ajax formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Bergwijn, 13 gol ve 5 asistle öne çıkmıştı.

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor ve transfer piyasasında önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, 61 milyon euroluk bir gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda üst üste 3. kez şampiyon olmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, transferde sessizliğini bozarak Steven Bergwijn'i kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunuyor. Hollandalı oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak belirtiliyor ve geçtiğimiz sezon Ajax formasıyla 31 maçta 13 gol atıp 5 asist yaparak önemli bir performans sergilemiş.

Galatasaray'ın, Bergwijn transferi için şartları zorladığı ve bu doğrultuda hareket ettiği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.