Galatasaray taraftarından yönetime istifa sesleri! "Osimhen'e rağmen bizi mutlu edemediniz"

Galatasaray, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Elias Jelert, İsmail Jakobs ve Victor Osimhen gibi isimleri kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Zaniolo, Morutan, Tete, Zaha ve Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırdı.

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu yaz transfer döneminde Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Elias Jelert, İsmail Jakobs ve Victor Osimhen gibi isimleri kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, birçok oyuncuyla da yollarını ayırdı.

5 YILDIZLA YOLLAR AYRILDI

Takımdan ayrılan oyuncuların çoğunun kanat mevkisinde oynaması dikkat çekti. Galatasaray, şu ana kadar Nicolo Zaniolo, Olimpiu Morutan, Tete, Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırdı. Bu durum, kanat rotasyonunu Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Yusuf Demir ile sınırlı hale getirdi.

"OSIMHEN'E RAĞMEN MUTLU DEĞİLİZ"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu belirlerken eksik mevkiler için transfer yapılmaması taraftarların tepkisini topladı. Aslanlar, sosyal medyada Başkan Dursun Özbek ve yönetimine sert eleştirilerde bulundu. Taraftarlar, "Yönetim istifa" mesajları paylaşarak tepkilerini dile getirirken, bazıları "Osimhen'e rağmen bizi mutlu edemediniz" yorumlarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.