Galatasaray, Teksüt Bandırmaspor ile Karşılaşacak! Maç Ne Zaman, Saat Kaçta?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Teksüt Bandırmaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Türkiye Kupası'nın son 16 turunda bulunan Galatasaray, Trendyol 1. Lig temsilcisi Bandırmaspor'u yenerek çeyrek finale yükselme hedefinde. Maç ne zaman, hangi kanalda? Detaylar haberimizde

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluk yaşayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur maçında Trendyol 1. Lig temsilcisi Teksüt Bandırmaspor'a meydan okuyacak.

GALATASARAY'IN KUPA SERÜVENİ

Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor'u eleyerek son 16 turuna yükselen Galatasaray, bu sezon kupaya 5. turdan dahil oldu. Sarı-kırmızılılar, Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanma hedefiyle mücadele ediyor.

BANDIRMASPOR'UN YOLCULUĞU

Bandırmaspor ise kupaya 3. turdan dahil oldu ve sırasıyla Armoni Alanya Kestelspor, Somaspor ve Kasımpaşa'yı eleyerek bu aşamaya geldi. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçın galibi çeyrek finale adını yazdıracak.

LİG PERFORMANSLARI

Galatasaray, Süper Lig'de liderlik mücadelesi verirken iç sahadaki maçlarda puan kaybetmeyerek dikkat çekiyor. Özellikle savunma performansıyla öne çıkan sarı-kırmızılılar, ligin en az gol yiyen takımı konumunda.

Bandırmaspor ise Trendyol 1. Lig'de play-off mücadelesi içinde bulunuyor. Ligde 21 maç sonunda 33 puan toplayan ekip, 7. sırada yer alıyor.

MAÇ BİLGİLERİ

Galatasaray ile Bandırmaspor arasındaki kupa maçı 6 Şubat Salı günü saat 20.45'te RAMS Park'ta oynanacak. Mücadelenin kazananı çeyrek finale yükselecek.

VİNİCİUS'UN İLK SINAVI

Galatasaray'ın yeni transferi Carlos Vinicius, teknik direktör Okan Buruk'un tercihiyle ilk kez sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkacak.

EKSİKLER VE BELİRSİZLİKLER

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira, ve yeni transfer Serge Aurier maçta forma giyemeyecek. Hakim Ziyech'in ise Bandırmaspor maçında oynaması beklenmiyor.

Bu önemli kupa mücadelesinde Galatasaray, liderlik yarışındaki iddiasını sürdürmek için sahaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.