Galatasaray, transferlerini türkiye futbol federasyonu'na resmi olarak bildirdi

Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Galatasaray, transfer piyasasındaki hareketliliğini sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, kadrosunu güçlendirmek adına Tottenham Hotspur'dan sağ bek Serge Aurier ve Benfica'dan golcü oyuncu Carlos Vinicius'u renklerine kattı.

Süper Lig'in önde gelen kulüplerinden Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, sağ bek pozisyonu için düşündüğü tecrübeli oyuncu Serge Aurier ile forvet takviyesi yapmayı planladığı Carlos Vinicius için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) lisans kaydı açtırdı.

TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ YÜKSELDİ

Galatasaray'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü bu iki önemli oyuncu için kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yapmaya hazırlanıyor. Özellikle Brezilyalı forvet Carlos Vinicius'un, Fulham'dan transfer görüşmeleri kapsamında bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Bu transfer girişimleri, Galatasaray'ın mevcut kadrosunu güçlendirme ve sezonun ikinci yarısında daha iddialı bir performans sergileme arzusunu gösteriyor. Carlos Vinicius'un hücumdaki etkinliği ve Serge Aurier'in savunma hattındaki deneyimiyle Galatasaray, taraftarlarının beklentilerini karşılamayı amaçlıyor.

Ancak Fildişi Sahili'nin milli takımında mücadele eden Serge Aurier'in Afrika Kupası'nda yer alması, transferin resmi açıklamadan önce bir süre daha beklenmesine neden olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor taraftarlarından Murat Sancak'a büyük tepki!
Aziz Yıldırım'dan dikkat çeken açıklama: "Bunlar doğru değil!
Galatasaray'ın parlayan yıldızı ayrılıyor! Arap ekibine imza atıldı!
EURO 2024 için İngiliz Taraftarların Tercihi: Almanya'nın Ünlü Genelevinin Kapıları Açıldı!
Ebrar Karakurt'un Yeni Takımı ve Kazanacağı Ücret Belli Oldu: Dudak Uçuklatan Detaylar!