Galatasaray, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilerek elendi. Sarı-kırmızılılar, evindeki maçta rakibine mağlup olarak kupaya veda etti.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Fatih Karagümrük'e karşı evinde oynadığı maçta 2-0 mağlup olarak kupadan elendi.

Galatasaray, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan katıldı ve çeyrek finalde Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti. İlk maçta evinde oynanan mücadelede Galatasaray sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Önceki rauntlarda ise Ümraniyespor'u 4-1 ve Bandırmaspor'u 4-2'lik skorlarla geçerek çeyrek finale yükselmişti. 2018-2019 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, sonraki yıllarda 4 kez çeyrek finalde ve 1 kez 5. turda elenmişti. Bu süreçte Alanyaspor, Karagümrük, Başakşehir ve Denizlispor gibi takımlara yenilmişlerdi.

Galatasaray, bu sezon Türkiye Kupası'na umutlu bir başlangıç yapmış olsa da çeyrek finalde elenerek hedeflerine ulaşamadı. Son yıllarda kupada yaşanan başarı eksikliği, takımın daha fazla çaba sarf etmesi gerektiğini gösteriyor. Ancak Galatasaray, geçmiş şampiyonluklarının verdiği tecrübeyle gelecek sezonlarda daha güçlü bir performans sergilemeyi hedefleyecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!