Galatasaray - Antalyaspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, evinde Antalyaspor'u ağırlıyor. Galatasaray, iç sahadaki 30 maçlık yenilmezlik serisini sürdürerek liderlik konumunu korumak istiyor. Önemli mücadele öncesinde her iki takımın da ilk 11'i belirlendi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki liderlik pozisyonunu sürdürmek amacıyla mücadele edecek. Sarı kırmızılılar, 27. haftanın kapanış maçında Antalyaspor'u ağırlayacak. Galatasaray, iç sahada gösterdiği performansla 30 maçlık yenilmezlik serisine ulaşarak, bu sezon Süper Lig'de evinde puan kaybetmeyen tek takım konumunda.

4 İSİM FORM GİYMEYECEK

Okan Buruk'un takımında, cezalı durumda olan Mauro Icardi ile Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Hakim Ziyech ve yeni transfer Serge Aurier, mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca, sakatlığı nedeniyle Ankaragücü ve Sparta Prag maçlarında yer alamayan Tanguy Ndombele'nin de sahada olması beklenmiyor.

3 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş derbisine yaklaşırken, Galatasaray'da 3 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Sançez, Kerem Aktürkoğlu ve Sercio Oliveyra, gelecek hafta oynanacak maç öncesinde sarı kart ceza riskiyle karşı karşıya. Bu futbolcuların derbide forma giyip giyemeyecekleri belirsizliğini koruyor.

İLK 11

Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki müsabakada Galatasaray'ın sahaya sürdüğü ilk 11'de Muslera, Barış Alper, Davinson Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Carlos Vinicius forma giyecek. Antalyaspor'un ise Helton, Güray, Bahadır, Veysel, Erdoğan, Ufuk, Kaluzinski, Saric, Larsson, Streek ve Buksa kadrosuyla sahada olması bekleniyor.

Maç, Abdülkadir Bitigen'in yönetiminde saat 20.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Kayserispor'u karşısına alacak!
Sivasspor’da İbrahim Akdağ kırmızı kart gördü, oyun dışı kaldı!
Fenerbahçe'den deprem krizi!
Fenerbahçe resmen şok yaşadı!! Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde takımda yok!
Fenerbahçe'de şoke eden başkanlık anketi ortaya çıktı!