Galatasaray ve Beşiktaş’ın rakibi Ajax, Fortuna Sittard'ı etkileyici bir skorla mağlup etti!

Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Ajax, Hollanda Eredivisie'nin 3. hafta erteleme mücadelesinde Fortuna Sittard'ı 5-0 mağlup etti.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Ajax, Hollanda Eredivisie'nin 3. hafta erteleme maçında Fortuna Sittard'ı 5-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ve Beşiktaş ile karşılaşacak Ajax, Eredivisie'de Fortuna Sittard'ı Johan Cruyff Arena'da ağırladı. Maçın 9. dakikasında Kenneth Taylor'un golüyle öne geçen Ajax, 24. dakikada Bertrand Traore'nin attığı golle farkı ikiye çıkardı. Fortuna Sittard'dan Rodrigo Guth, 45+1. dakikada kırmızı kart gördü ve ilk yarı 2-0 Ajax üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Ajax, 58. dakikada Youri Baas'ın, 71. dakikada ise Devyne Rensch'in golleriyle skoru 4-0 yaptı. 87. dakikada Chuba Akpom'un golüyle fark 5'e yükseldi ve maç 5-0 Ajax'ın galibiyetiyle sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi'nin bu sezon ilk kez lig formatında düzenlenecek 1. haftasında Ajax, 26 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de Beşiktaş'ı konuk edecek. Hollanda temsilcisi, grup aşamasının son haftasında ise 30 Ocak 2025 Perşembe günü Galatasaray'ı sahasında ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.